Ja się chyba pokuszę o Fuldę Ecocontrol 195/65/15H w cenie 178/szt.
Dobrze wypadły w testach autoświata no tylko że tam było "V" a nie "H". Duża to różnica?
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Wczoraj założyłem Dunlopy Bluresponse 195/65/15 91V, po przesiadce z zajechanych już bravurisów 2 wstępne wrażenia są bardzo pozytywne.
Więcej będę mógł napisać za mniej więcej tydzień gdy zrobię trochę kilometrów
kabanos, Ścierają Ci się bardzo?
A teraz takie pytanie z innej beczki.
Mogę założyć zamiast opon 155/70 R13 opony 145/70 R13? Jakie tego mogą być skutki itp ? (oczywiście nie do Octavii )
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Sprawdź tylko ładowność i indeks prędkości - przy tym rozmiarze mogą być niewystarczające.
Jeśli zakładasz je do auta to wiadomo - pomijalne przekłamanie prędkościomierza (będzie pokazywał większą prędkość) i skrócenie biegów - wszystko o 2,63%.
Koledzy, wiem że nie ma opon dobrych i tanich ale może polecicie mi coś rozsądnego w rozmiarze 225/45/17 da radę coś kupić rozsądnego do 400 PLN za sztukę???
Koledzy, wiem że nie ma opon dobrych i tanich ale może polecicie mi coś rozsądnego w rozmiarze 225/45/17 da radę coś kupić rozsądnego do 400 PLN za sztukę???
vredestein-ultrac-sessanta szybko wyząbkują kolega lilo nie jest zadowolony
toyo-proxes-t1r szybkie zużycie
uniroyal-rainsport2 są bdb na deszczu ale na suchym już nie bardzo i szybko się zużyją
reszta wedle uznania, ale moim faworytem są bridgestone-potenza-s001
ja dzisiaj zarezerwowałem vredesteina ultrac vorti w cenie 430zł sztuka w rozmiarze 225/40R18, czekam na pierścienie centrujące i jedziemy z koksem, cenę opon załatwiłem niższą o 100zł niż najniższą w necie :diabelski_usmiech
Od znajomka , czy też masz taka siłę perswazji :?: :P
w serwisie a zarazem hurtowni opon w Krakowie, powiedziałem że w necie mogę kupić je za około 1800zł to gość mi zaproponował jeszcze niższą cenę :wink:
Zapomniałem dodać że zaoszczędziłem kolejne kilkadziesiąt zł na przesyłce czyli w sumie wychodzi około 10% mniej od najniższej ceny w necie :lol:
Komentarz